top of page

Adoptă la distanță

Adopția la distanță înseamnă susținerea financiară a unui cățel, pe o perioadă de timp aleasă. Suma minimă lunară este 75 lei, dar contribuția dvs. peste această sumă nu are limită. Suma minimă acoperă doar o parte din necesarul de hrană, așa că, orice în plus ne ajută să îi asigurăm cățelului și restul nevoilor și să putem ajuta și alți căței.

Ce nevoi de bază are fiecare câine în parte?

  • Hrană, vaccinări (2 pe an) sterilizare, carnet de sănătate și pașaport, deparazitări externe și interne (4*2 ori pe an). La acestea se adaugă costurile pentru probleme medicale pe care le pot avea, naveta zilnică către adăpost, toaletajul, uneltele și materialele care sunt necesare în adăpost și timpul neprețuit al voluntarilor.

  • În eventualitatea unei urgențe medicale vă vom contacta și vă vom întreba dacă doriți să acoperiți costurile integral, parțial sau chiar deloc. Ne dorim să fiți la curent cu situația cățelului aflat în grija dvs., dar contribuția în aceste situații este opțională.

  • Fiecare ajutor în plus ne ajută să putem avea grijă de alte cazuri în așteptare și mai puțin norocoase.

Ce trebuie să faceți?

  • Pentru început, să ne dați vestea bună că v-ați hotărât, apoi să semnăm un contract angajament de adopție la distanță.

  • Dvs. alegeți suma și perioada de sponsorizare, cu precizarea că suma minimă e de 75 lei/lunar. Perioada de adopție poate fi un număr exact de luni sau până la adopția definitivă a cățelului.

Ce urmează după semnarea contractului?

  • Plata poate fi făcută prin transfer bancar (cont BT) sau Paypal în orice zi a lunii, termenul maxim fiind data de 28 a fiecărei luni. În data de 25 noi vom trimite un reminder pentru plată.

  • Vă rugăm ca în fiecare lună când faceți plata să ne trimiteți pe mail-ul arcaluinoe03@gmail.com o dovadă a plății, pentru a ne face munca mai ușoară. Noi trimitem și reminder de plată către adoptatori, dacă reminder-ul vine după plată și ați trimis deja dovada plății, ignorați reminder-ul de plată.

Pașii pentru adopție

1. Alegeți un cățel de pe pagina adoptă

2. Completați cererea de adopție și noi vă vom contacta cât mai curând cu informații pentru finalizarea contractului de adopție.

3. După ce ați primit contractul pe email, l-ati semnat și l-ați trimis înapoi la noi, vă rugăm să efectuați plata în maximum 5 zile lucrătoare de la semnarea contractului.


Pentru plată

Contul in lei: 
RO98BTRL01301205920949XX 

 

Contul in euro:

RO47BTRL01304205920949XX 


Contul in dolari:

RO81BTRL01302205920949XX 

online cu cardul accesând următorul link

plata se poate face si cash la adapost sau unui voluntar

4. Trimiteti pe email dovada platii de fiecare data cand donati.

5. Reveniți pe email pentru a primi informatii periodice despre catelul adoptat la distanta de dvs.

Ce se întâmplă când cățelul sponsorizat de dvs. e adoptat definitiv?

Primul lucru: ne bucurăm! Chiar dacă vă atașași de el, trebuie să reamintim că fiecare cățel este deja promovat pentru adopție și își așteaptă familia definitivă. Cățelul aflat în grija dvs. pleacă spre o viață mai bună, așa cum merită. Apoi, noi vă anunțăm de finalizarea procesului de adopție și ne spuți dacă vreți să continuați cu un alt cățel! Dacă continuați cu alt cățel și ați optat pentru plata recurentă, vă rugăm să schimbați numele câinelui din descrierea plății, pentru a nu crea confuzie.

Nu uitați!

Un cățel poate avea mai mulți adoptatori la distanță, costul real al îngrijirii depășind 75 lei pe lună.

Adopția la distanță nu împiedică adopția definitivă.

În final, vă reamintim că dacă alegeți să susțineți asociația, suntem aici să vă ajutăm și să vă răspundem la întrebări.

Avem doar rugămintea să aveți răbdare cu răspunsul nostru în scris, deoarece suntem doar o mână de oameni care fac munca asta voluntar. Vă vom răspunde tuturor mesajelor cât de repede!

bottom of page