top of page

Povestea Noastră

Arca lui Noe Cluj este o asociație de protecție a animalelor cu o istorie începută în anul 2003, din ințiativa doamnei Bora Finuca. Inițial, activitatea asociației a fost susținută în totalitate din resursele financiare și implicarea directă a acesteia.

În prezent, activitatea asociației continuă cu programe de sterilizare în colaborare cu cabinetele medicale veterinare locale, îngrijirea câinilor în adăpost și prin sisteme de foster-care, precum și promovarea și adopția sute de animale sterilizate, deparazitate și vaccinate.

De asemenea, asociația intervine și în situații de urgență, oferind ajutor în cazul animalelor accidentate, bolnave sau abandonate, demonstrându-și angajamentul față de binele și protecția tuturor ființelor necuvântătoare din comunitatea noastră.

Gogu Bella_edited.jpg
418782381_776116854558139_6890736485084085925_n.jpg

Cu o echipă dedicată de voluntari, Arca lui Noe Cluj reușește să ofere îngrijire și speranță animalelor aflate în nevoie, acoperind o gamă largă de activități și programe. Acestea includ campanii de conștientizare în comunitate, educarea publicului cu privire la importanța sterilizării și îngrijirii responsabile a animalelor de companie, precum și sprijinirea proprietarilor să își gestioneze animalele în mod responsabil.

Prin evenimente de strângere de fonduri, campanii de conștientizare și implicare în proiecte de legislație pentru drepturile animalelor, asociația își consolidează poziția în lupta pentru binele și bunăstarea tuturor animalelor din județul Cluj și împrejurimi.

Prin acțiuni concrete și determinare, asociația demonstrează că fiecare gest contează în construirea unui mediu în care toți membrii comunității sunt tratați cu compasiune și respect.

bottom of page