NILA
Arca lui Noe | Norica

Norica

NORICA, femela, sterilizata

Nascuta in : 07/2011

Talie mica

 

Norica noastra este nascuta aproximativ in 07/2011, e de talie mica, roscata, e foarte ascultatoare, iubareata, fara probleme cu puii de caine, nici cu pisicile, nici cu alte animale. Vrea mangaieri, apropiere, socializare! Dar e buna si de garda, ea nelatrand decat atunci cand e cazul!

UP DATE 03 2017 : Norica si-a petrecut, cumintica si curatica, toata iarna in casa, alaturi de Birlic si de Mimi. 

UP DATE 22 02 2016: Norica noastra nu a avut noroc: am dat-o in adoptie unei familii care s-a dovedit mincinoasa: mi-au promis ca nu o leaga, iar dupa trei zile era deja in lant, afara... Am recuparat-o, acum e acasa, dar a pastrat o tristete indescriptibila in priviri. O familie serioasa si iubitoare, fara lanturi, are si ea pusa deoparte, nu-i asa? 

UP DATE 18 08 2015: Norica e o dragalasa micuta intre dinozauri. Asa de putin loc ocupa in spatiu, dar atat de mult in suflet, cu tandretea ei! 

Istoric: 10 .11 .2014 Iau contact cu doua fete minunate care au luat-o pe Norica din strada, au tinut-o o zi, apoi au dus-o la cabinet pentru sterilizare. (avea si o hernie inghinala). Eu am preluat catelusa din 10 noiembrie 2014 si a venit sa intregeasca echipa din Salicea, in foster. 

Ingrijirile si-au facut efectul: acum e deparazitata, vaccinata, cip-ata, sterilizata, ingrasata, cocolosita ... Tot ce trebuie! Numa' prieteni humani ii mai trebuie! 

EN: Small size female, born 07.2011, neutered, vaccinated, sociable, is looking for a forever home.
If you want to adopt her or if you want to sponsor her as a long distance adopter please contact us. Thank you!

Copyright © 2003-2019 Arca lui Noe, Cluj. Designed by Webloom Studio.