NILA
Arca lui Noe | Birlic

Birlic

BIRLIC, mascul, sterilizat

Nascut in : 01/2014

Talie medie catre mica, corp foarte fin

UP DATE 01 2017: iata deja o luna ca Birlic sta in casa ; este foarte curat, foarte linistit, foarte buna companie. Numa' bun de luat in familie. 

CEL MAI POTRIVIT CADOU DE CRACIUN PENTRU BIRLIC: un locusor cald, la o familie plina de iubire, iubire pe care el sa o intoarca inzecit :)

UP DATE 12 2016: frigul e patrunzator aici la Salicea, patrunde inclusiv in culcusuri ... Birlic e mai fragil, are nevoie de imbracaminte si supraveghere tot timpul. Un locusor mai cald, intr-o familie, ar fi cel mai potrivit cadou de Craciun pentru el. :)

UP DATE 14 03 2016: Birlic a fost operat la picior. Operatia a reusit si acum inca mai schiopateaza putin, dar e normal din cauza vremii reci si schimbatoare. Multumesc mult SC Sorina pentru fosterul asigurat dupa operatie! :) 
In continuare, Birlic vrea o casuta numai pentru el, e destul de posesiv. 

15 iulie 2015: suntem sunati sa luam in grija un caine batut de alti caini; ma deplasez la casa din Faget unde s-a petrecut tot, si preiau un caine rupt - de oase, de oboseala, de timp - si plin de bandaje. 


A venit direct la Salicea, unde a inceput un anevoios parcurs de insanatosire. Abia acum pot spune ca si-a revenit 90%, dupa schimburi de panamente, vizite la medic, tratamente medicamentoase, etc. 


Data nasterii lui Birlic e estimata la inceputul anului 2014; mascul cu par negru lucios, talie medie, subtirel. E foarte bland si linistit. N-a facut nici macar o singura gaura in pamant, asa cum fac prietenii lui. Doar din cand in cand doreste sa-si arate autoritatea fata de alti masculi, dar si pe ei ii accepta atata timp cat nu este agresat. 
Dpv medical, acum are toate deparazitarile, vaccinarile si castrarea la zi. Are insa nevoie de stapan individual, cu care sa vorbeasca. 

Fiindca Birlic, cand vrea sa-si exprime ceva, vine si gangure langa mine si ma linge si ma mangaie cu capul - dar asta nu am cum s-o redau in imagini. E singurul caine cu care "vorbesc", de cand am eu foster! 

EN: BIRLIC, male, sterilized

Born : 01/2014

Medium size, very affectionate and friendly with cats but gets gelous around other dogs.

Copyright © 2003-2019 Arca lui Noe, Cluj. Designed by Webloom Studio.